Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"fat moisture"'
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 10, Pp 1495-1505 (2011)
Subcutaneous fat from Norwegian Landrace (n = 3230) and Duroc (n = 1769) pigs was sampled to investigate the sources of variation and genetic parameters of various fatty acids, fat moisture percentage and fat colour, with the lean meat percentage (LM
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/512014a1ce2a4c879d280e9b2a9be056
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 11, Pp 1829-1841 (2011)
This study was conducted to evaluate the potential of near-infrared (NIR) spectroscopy (NIRS) technology for prediction of the chemical composition (moisture content and fatty acid composition) of fat from fast-growing, lean slaughter pig samples com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cab9f1a86b40488796becb24b4421b9a
Publikováno v:
Tropical Freshwater Biology; Vol 21, No 2 (2012); 13-24
The effect of post-slaughter frozen storage and exposure on proximate composition and microbial development respectively, were studied in two commonly cultured catfish species, Heterobranchus longifilis and Clarias gariepinus. Samples of minced fille
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 11, Pp 1829-1841 (2011)
This study was conducted to evaluate the potential of near-infrared (NIR) spectroscopy (NIRS) technology for prediction of the chemical composition (moisture content and fatty acid composition) of fat from fast-growing, lean slaughter pig samples com
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 10, Pp 1495-1505 (2011)
Subcutaneous fat from Norwegian Landrace (n = 3230) and Duroc (n = 1769) pigs was sampled to investigate the sources of variation and genetic parameters of various fatty acids, fat moisture percentage and fat colour, with the lean meat percentage (LM
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wiedemair V; CCB-Center for Chemistry and Biomedicine, Institute of Analytical Chemistry and Radiochemistry, University of Innsbruck, Innrain 80/82, 6020 Innsbruck, Austria. verena.wiedemair@uibk.ac.at., Langore D; CCB-Center for Chemistry and Biomedicine, Institute of Analytical Chemistry and Radiochemistry, University of Innsbruck, Innrain 80/82, 6020 Innsbruck, Austria. dominik.langore@student.uibk.ac.at., Garsleitner R; Chemical devision, HBLFA für Landwirtschaft und Ernährung, Lebensmittel und Biotechnologie Tirol,Rotholz 50a, 6200 Strass im Zillertal, Austria. roman.garsleitner@hblfa-tirol.at., Dillinger K; Chemical devision, HBLFA für Landwirtschaft und Ernährung, Lebensmittel und Biotechnologie Tirol,Rotholz 50a, 6200 Strass im Zillertal, Austria. klaus.dillinger@hblfa-tirol.at., Huck C; CCB-Center for Chemistry and Biomedicine, Institute of Analytical Chemistry and Radiochemistry, University of Innsbruck, Innrain 80/82, 6020 Innsbruck, Austria. christian.w.huck@uibk.ac.at.
Publikováno v:
Molecules (Basel, Switzerland) [Molecules] 2019 Jan 24; Vol. 24 (3). Date of Electronic Publication: 2019 Jan 24.