Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"fat levels"'
Autor:
Digen Qin, Jiale Chen, Junxiong Li, Zhiyou Liu, Weibin Huang, Yuanzhi Yang, Jing Zhang, Beiping Tan, Xiaohui Dong
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 40, Iss , Pp 102535- (2025)
This 60-day experiment investigated the influences of growth, fat metabolism and hepatic health of largemouth bass (Micropterus salmoides) fed varying fat diets. 225 fish (34 ± 0.04 g) were divided into three groups and fed diets with fat levels of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aed185ef07d94b07a3753f897cb32793
Autor:
Vasco C. Mota, Gerhardus C. Verstege, Anja Striberny, Esmail Lutfi, Jens-Erik Dessen, Lene Sveen, Erik Burgerhout, Marta Bou
Publikováno v:
Frontiers in Aquaculture, Vol 3 (2024)
IntroductionThe use of recirculating aquaculture systems (RAS) to produce Atlantic salmon smolts has resulted in exceptionally high fish growth rates. However, there are potential negative trade-offs between fast growth and key physiological processe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0dc610eac0a442308f3948a859c4e4be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juozaityte, Vaida, Pladevall-Morera, David, Podolska, Agnieszka, Nørgaard, Steffen, Neumann, Brent, Pocock, Roger
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2017 Feb . 114(9), E1651-E1658.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26479517
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 10, p 2497 (2021)
The physico-chemical properties (proximate, salt content, water activity (aw), pH) and lipid oxidation of droëwors (dried salted/spiced meat sausages) produced with zebra meat and different sheep fat levels (10, 15, and 20% by weight) measured at da
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4865914b3bfc417e8d4589f4302abacd
Publikováno v:
Maǧallaẗ al-baṣraẗ al-ʻulūm al-zirāʻiyyaẗ, Vol 32, Iss 2 (2019)
This study included preparation of ostrich meat burger with different levels of ostrich fat. The first treatment was free-fat and the second treatment 5% fat, the third treatment was 10% fat, the fourth and the fifth was 15% and 20% respectively and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5b98d2f68b9b4e2ebeb27ddd12d4f4e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 10
Foods, Vol 10, Iss 2497, p 2497 (2021)
Volume 10
Issue 10
Foods, Vol 10, Iss 2497, p 2497 (2021)
The physico-chemical properties (proximate, salt content, water activity (aw), pH) and lipid oxidation of droëwors (dried salted/spiced meat sausages) produced with zebra meat and different sheep fat levels (10, 15, and 20% by weight) measured at da
Growth performance of juvenile pikeperch, Sander lucioperca (L.) fed graded levels of dietary lipids
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 49, Iss 4, Pp 156-163 (2004)
The aim of the experiment was to determine the effect of graded lipid content in experimental isoprotein feed (6, 10, 14% lipids and 45% protein) on the growth performance of juvenile pikeperch (initial body weight P < 0.05). Feed conversion ratio (F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eae666d17bc84953a8fb614f06b4ff4a