Zobrazeno 1 - 10
of 274
pro vyhledávání: '"fat food"'
Publikováno v:
AcTion: Aceh Nutrition Journal, Vol 9, Iss 2, Pp 339-349 (2024)
Overweight is the initial cause of degenerative diseases in the future. The purpose of this study was to determine the effect of a low-fat chicken egg-shredded innovation intervention (EBELABON) on changes in the body weight of overweight students at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ab61b68adc241a5b2365d68e8a28a85
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
The study aimed to explore the similarities and differences in gut microorganisms and their functions in regulating body mass in Eothenomys miletus across different altitudes in the Hengduan Mountains when exposed to a high-fat diet. Eothenomys milet
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb53c99410124b58a9f4e2a006567366
Autor:
Lilian R. Braga, Maria Graciele Oliveira, Leonardo M. Pérez, Ellen T. Rangel, Fabricio Machado
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2745 (2024)
Antioxidant films were prepared using poly(vinyl chloride) (PVC) incorporated with 0.5% or 1.0% zinc oxide (ZnO)-flavonoid (quercetin or morin) nanoparticles (NPZnO-Q% or NPZnO-M%) via the casting method. NP incorporation within the polymer matrix in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59d529162356491385715c92cc865ca2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Education, Health and Sport, Vol 12, Iss 1 (2022)
Background. Desaturase enzymes are involved in the formation of monoenoic acids from saturated fatty acids. One such enzyme is stearyl-CoA-desaturase (SCD1), which converts stearic acid to oleic acid. The aim of this work was to determine the effect
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a11f20c918354755a54ebb6ddc551c7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients, Vol 14, Iss 19, p 4053 (2022)
Objectives: Family functioning (FF), physical activity (PA), and high-fat food consumption (HF) are associated with adolescents being overweight and obese; however, little is known about their interactions. Therefore, this study aimed to examine how
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7a2e7ca715745e8aad8c12bfb560318
Publikováno v:
Frontiers in Endocrinology, Vol 12 (2021)
Animal experiments have demonstrated that diets high in fats create a harmful environment for developing sperm cells, contributing to impaired reproductive health and induced risk for chronic diseases in the next generation. Changes at the level of t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/641464f22b8e4b3a8b74e049cc889baf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 11 (2020)
BackgroundDespite the growing literature about recovery from eating disorders (EDs), it is still unknown if women who report being recovered from EDs present with differing implicit attitudes about high-fat (vs. low-fat) food relative to women who re
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbfe6e30a4944d7eb77a7f985e9e8ed1