Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"fat components"'
Publikováno v:
Новые технологии, Vol 20, Iss 1, Pp 42-49 (2024)
The goal of the research is to evaluate the flavor and rheological compositions formed in the process of structuring gel-like solutions of various concentrations into individual processes of the technological scheme for the production of semi-finishe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/698db8e217f3472ab3ca886137f82bce
В статье рассмотрены вопросы исследования технологических режимов работы лабораторного аппарата для вакуумного нанесения жировых ком
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4262::342cb63c6eb452a4cc9864c86b67d5de
https://rep.bsatu.by/handle/doc/16668
https://rep.bsatu.by/handle/doc/16668
Autor:
Marta Suely Madruga, Mércia de Sousa Galvão, Roberto Germano Costa, Sandra Elisabeth Santiago Beltrão, Neube Michel dos Santos, Fernanda Monteiro de Carvalho, Vaneska Delgado Viaro
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 37, Iss 5, Pp 936-943 (2008)
Objetivou-se com este trabalho avaliar o efeito do nível de concentrado na dieta sobre a qualidade da carne de caprinos machos Saanen não-castrados. Foram utilizados 15 cabritos com peso vivo inicial de 16 ± 0,3 kg e 4 meses de idade alimentados c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ad6e5e765af44cbe9214ed63de7e212f
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
32 Páginas 3 Figuras; 3 Tablas
There is an increasing interest of consumers for natural and healthy products. This work assesses the transformations that green Spanish-style processing of Manzanilla and Hojiblanca table olives produces on the m
There is an increasing interest of consumers for natural and healthy products. This work assesses the transformations that green Spanish-style processing of Manzanilla and Hojiblanca table olives produces on the m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1d4c40e4a5d701997eb6098c7503d18d
http://hdl.handle.net/10261/174936
http://hdl.handle.net/10261/174936
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marta Suely Madruga, Roberto Germano Costa, Mércia de Sousa Galvão, Neube Michel dos Santos, Vaneska Delgado Viaro, Fernanda Monteiro de Carvalho, Sandra Elisabeth Santiago Beltrão
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Volume: 37, Issue: 5, Pages: 936-943, Published: MAY 2008
Revista Brasileira de Zootecnia v.37 n.5 2008
Revista Brasileira de Zootecnia
Sociedade Brasileira de Zootecnia (SBZ)
instacron:SBZ
Revista Brasileira de Zootecnia v.37 n.5 2008
Revista Brasileira de Zootecnia
Sociedade Brasileira de Zootecnia (SBZ)
instacron:SBZ
Objetivou-se com este trabalho avaliar o efeito do nível de concentrado na dieta sobre a qualidade da carne de caprinos machos Saanen não-castrados. Foram utilizados 15 cabritos com peso vivo inicial de 16 ± 0,3 kg e 4 meses de idade alimentados c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::23e1c475b8849d8eee03ffd305940087
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-35982008000500023&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S1516-35982008000500023&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.