Zobrazeno 1 - 10
of 2 314
pro vyhledávání: '"fat blend"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 22, Pp 1-8 (2023)
The effects of the lipophilic emulsifiers glycerol monostearate (GMS), polyglycerol fatty acid esters (PGE) and propylene glycol monostearate (PGMS) on the crystallization of an anhydrous milk fat-based fat blend and the stability of whipped cream we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9367334d2dd49608692856adf1b8b3b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhen, Cheng, Yang, Yujing, Yu, Mindi, Yu, Le, Xing, Zhiqiang, Zhang, Youfeng, Liu, Xinrong, Jin, Qingzhe, Wang, Xingguo, Jin, Jun
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2025 388
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Pediatrics and Neonatology, Vol 63, Iss 3, Pp 227-238 (2022)
Background: Preterm formulas containing greater protein:energy ratio are beneficial for non-breastfed infants, since protein is critical for promoting catch-up growth and synthesis of lean body mass. Additionally, formulas containing enriched sn-2 pa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/98f3c3c311f745f5ad4231b8f9c6e3fb
Autor:
Natasha Haskey, Jiayu Ye, Mehrbod Estaki, Andrea A. Verdugo Meza, Jacqueline A. Barnett, Mitra Yousefi, Blake W. Birnie, Samantha Gruenheid, Sanjoy Ghosh, Deanna L. Gibson
Publikováno v:
Gut Microbes, Vol 14, Iss 1 (2022)
There is a growing appreciation that the interaction between diet, the gut microbiota and the immune system contribute to the development and progression of inflammatory bowel disease (IBD). A mounting body of scientific evidence suggests that high-f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/687f641f1a3f4e3ca780f12240888cf3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2019 275:739-745
Publikováno v:
Pediatrics & Neonatology; May2022, Vol. 63 Issue 3, p227-238, 12p