Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"fat binding capacity"'
Publikováno v:
Squalen, Vol 17, Iss 3, Pp 168-176 (2022)
Green mussel chitin can be converted by H2O2 into water-soluble chitosan (WSC). This can subsequently be utilized for a variety of different purposes, such as a fat binder. This study examines how different H2O2 concentrations (13, 21.5, and 30%) aff
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ea33d054f3de4a71badb187af897163c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 30 № 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 652-658
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 652-658
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies; 652-658
The chemical composition of vetch seeds (Vicia sativa L.) was studied to determine its potential as a raw material for obtaining protein isolate by pH-shifting treatment. Research results confirm the effectiveness of using vetch seeds to obtain prote
Autor:
Stepanova, Tatyana, Mykola, Golovko, Golovko, Tatyana, Vasylenko, Olha, Prymenko, Владислав, Lapitskaya, Nadiya
Publikováno v:
Journal of Chemistry and Technologies; Том 30 № 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies
Journal of Chemistry and Technologies; Vol. 30 No. 4 (2022): Journal of Chemistry and Technologies
The chemical composition of vetch seeds (Vicia sativa L.) was studied to determine its potential as a raw material for obtaining protein isolate by pH-shifting treatment. Research results confirm the effectiveness of using vetch seeds to obtain prote
Publikováno v:
Jurnal Kimia Valensi, Vol 0, Iss 0, Pp 12-19 (2015)
Fat reduction has been performed on crude gelatin extracted from chicken feet (shank) through curing process using sodium hydroxide and acetic acid in various proportions. This study was conducted to evaluate the best fat reduction condition by the a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2ad6222747641cf853b466390537dbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
На основании проведенных исследований установлено, что оптимальными фракциями побочных продуктов переработки ячменя для получения ин
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::90e7eb68babc58a31a4ae14891634dd8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sameh Maktouf, Khawla Ben Jeddou, Claire Moulis, Magali Remaud-Simeon, Hejer Hajji, Raoudha Ellouz-Ghorbel
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology
Journal of Food Science and Technology, Springer Link, 2016, 53 (4), pp.2061-2066. ⟨10.1007/s13197-015-2065-z⟩
Journal of Food Science and Technology, 2016, 53 (4), pp.2061-2066. ⟨10.1007/s13197-015-2065-z⟩
Journal of Food Science and Technology, Springer Link, 2016, 53 (4), pp.2061-2066. ⟨10.1007/s13197-015-2065-z⟩
Journal of Food Science and Technology, 2016, 53 (4), pp.2061-2066. ⟨10.1007/s13197-015-2065-z⟩
This study was undertaken with the objective of formulating composite bread using pearl millet (Pennisetum glaucum) and wheat (Triticum aestivum) flours . Rheological and bread making properties of composite flours were evaluated. Mixolab results rev