Zobrazeno 1 - 10
of 1 394
pro vyhledávání: '"fat binding capacity"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesco Suriano, Laure B. Bindels, Joran Verspreet, Christophe M. Courtin, Kristin Verbeke, Patrice D. Cani, Audrey M. Neyrinck, Nathalie M. Delzenne
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 7, Iss 1, Pp 1-13 (2017)
Abstract The aim of this study was to determine the impact of different wheat bran fractions on the gut microbiota and fat binding capacity to explain their differential effects on metabolic and inflammatory disorders induced by a western diet (WD) i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a21f7546f224f1898aee9107eed29ab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rashid, Taslim Ur1 (AUTHOR), Shamsuddin, Sayed M.1 (AUTHOR), Khan, Mubarak A.2 (AUTHOR), Rahman, Mohammed Mizanur1 (AUTHOR) mizanur.rahman@du.ac.bd
Publikováno v:
Soft Materials. Jul2014, Vol. 12 Issue 3, p262-267. 6p.
Publikováno v:
In Nuclear Inst. and Methods in Physics Research, B July 2005 236(1-4):383-390
Autor:
Christophe M. Courtin, Kristin Verbeke, Joran Verspreet, Francesco Suriano, Nathalie M. Delzenne, Audrey M. Neyrinck, Patrice D. Cani, Laure B. Bindels
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 7, Iss 1, Pp 1-13 (2017)
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol. 7, no. 1, p. 5621 [1-13] (2017)
Scientific Reports
Scientific Reports, Vol. 7, no. 1, p. 5621 [1-13] (2017)
The aim of this study was to determine the impact of different wheat bran fractions on the gut microbiota and fat binding capacity to explain their differential effects on metabolic and inflammatory disorders induced by a western diet (WD) in mice. W
Autor:
Helton José Alves, Paulo André Cremonez, Glaucia R. M. Burin, Mabel Karina Arantes, Marcos A. Polinarski, Felipe Eduardo Bueno Silva, Bruna Machado, Lázaro José Gasparrini
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science. 138:50841
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.