Zobrazeno 1 - 10
of 141
pro vyhledávání: '"fat acids"'
Autor:
David Gimeno-Martínez, Marta Igual, Purificación García-Segovia, Javier Martínez-Monzó, Juliana Navarro-Rocha
Publikováno v:
Biology and Life Sciences Forum, Vol 26, Iss 1, p 89 (2023)
Five varieties of industrial hemp (Cannabis sativa L.; Futura 75, Futura 83, Felina 32, Earlina 08 FC and Henola) were planted to produce grain and then to study their potential as an alternative source of nutritional compounds due to their fat, carb
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9561d141fbf04c3bb730b50145bcc27b
Autor:
Katia Sivieri, Sonia Mariza de Oliveira, Audrey de Souza Marquez, Jara Pérez-Jiménez, Susana Nogueira Diniz
Publikováno v:
Food Hydrocolloids for Health, Vol 2, Iss , Pp 100056- (2022)
The prevalence of Diabetes Mellitus and, particularly, type 2 diabetes (T2D) is increasing every year worldwide. Therefore, changed glucose homeostasis is associated with altered gut microbiota and with the development of type 2 diabetes mellitus (T2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/107da4c4be4549d5aca659d306b7398a
Autor:
Castro Ndong Ncogo Nchama, Carla Fabro, Mario Baldini, Elena Saccà, Vinicius Foletto, Edi Piasentier, Angela Sepulcri, Mirco Corazzin
Publikováno v:
Animals, Vol 12, Iss 8, p 1014 (2022)
Cull dairy cows are important contributors to total beef production in the USA and in Europe. Hempseed cake is a by-product of oil production and it is rich in unsaturated fatty acids (FA). This study aimed to investigate the effect of adding hempsee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e28f419a82374843a4afcabb61822680
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. M. Liashevych, I. I. Tubaltseva, Y. M. Reshetnik, O. V. Bondarenko, S. P. Veselsky, M. Y. Makarchuk
Publikováno v:
Regulatory Mechanisms in Biosystems, Vol 8, Iss 3, Pp 356-362 (2017)
Our experiments studied changes in lipid compound of bile of non-purebred male rats under the condition of social stress while the preparation “Korvitin” was used against the stress. Using the method of thin-layer chromatography, we determined th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/644dcc317c0148f4ae4a4b44b2282798
Autor:
Victor Revin, Igor Grunyushkin, Natalia Gromova, Elvira Revina, Alzahraa Sabah Abdulvwahid Abdulvwahid, Ilia Solomadin, Alexander Tychkov, Anastasiya Kukina
Publikováno v:
Biotechnology & Biotechnological Equipment, Vol 31, Iss 1, Pp 128-137 (2017)
The aim of this study was to investigate the relationship between the composition and state of erythrocytic lipids and oxygen-binding properties of erythrocyte haemoglobin-derived haematoporphyrin under hypoxia. The results from this study showed tha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c79c6bd236246f3b6fc3e50f27804fb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.