Zobrazeno 1 - 10
of 10 657
pro vyhledávání: '"fat acids"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Camilo Aurélio Brandão Crisóstomo, Fernanda Barbos Damacenoa, Luele Ribeiro de Sousa Barbosa, Jânio Santos Almeida, Walker Vinicius Ferreira do Carmo Batista, Andréa Renata Malagutti, João Paulo de Mesquita, Juliana Arriel Torres, Gustavo Duran Iga, Caue Ribeiro de Oliveira, Roberto Ananias Ribeiro, Henrique A. J. L. Mourão
Publikováno v:
Química Nova, Vol 48, Iss 1 (2024)
We report a facile hydrothermal method for the synthesis of niobium pentoxide (Nb2O5) under two different temperatures, 120 °C (Nb2O5-120) and 150 °C (Nb2O5-150). The obtained materials were characterized by structural, optical and morphological te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b522a387c7f34cdd9fc84088fd0838dc
Autor:
Nathalia Ribeiro Ferreira da Silva, Victor Haber Perez, Karla Silva Ferreira, Thays da Costa Silveira, Michele Bezerra Silva
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 23 (2020)
Abstract The use of fats with a low melting point is attractive to the food industry, as it contributes to improving the texture, color and stability characteristics of the food. These fats are obtained from vegetable oils through some processes such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/752704b565a547b3a4eb17694658760c
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 18, Iss 1, Pp 809-819 (2019)
The aim of this paper was to investigate the effects of soybean oil, an oilseed rich in the polyunsaturated fatty acid C18:2, on dry matter intake (DMI), milk yield (MY) and milk composition (including fatty acid profile) of dairy cows by using a met
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1ed37656855437fac1cba71628dd640
Autor:
Mahdavi, Ali1 (AUTHOR) mahdavi@semnan.ac.ir, Mahdavi, Ata2 (AUTHOR), Darabighane, Babak3 (AUTHOR), Mead, Andrew4 (AUTHOR), Lee, Michael R. F.5,6 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science. 2019, Vol. 18 Issue 1, p809-819. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Polymer Journal / Polymernyi Zhurnal (18181724). 2008, Vol. 30 Issue 1, p52-57. 6p.
Autor:
Borgo, Luiz Antônio1 borgo@unb.br, Coelho Araújo, Wilma Maria2, Hosana Conceição, Maria3, Sabioni Resck, Inês3, Mendonça, Márcio Antonio1
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria. mar2015, Vol. 31 Issue 3, p1386-1393. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.