Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"fat - protein ratio"'
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 19, Iss 4, Pp 798-803 (2018)
Selection pressure on protein content (PC), and thus milk composition changes have manifested as an increasingly narrow fat - protein ratio (FPR). In addition, higher somatic cell count (SCC) in milk has been observed in recent years, and that is why
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/89050f34d66e4b9b9fa62859de60cbf8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 6, Pp 798-803 (2018)
Objective The objective of this study was to estimate the genetic parameters for milk β-hydroxybutyrate (BHBA), acetone (Ac), fat protein ratio (FPR), and energy balance (EB) using milk test day records and investigate the effect of early lactation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03e83d5dfe604f6fb9efc52bb8b3bf1e
Autor:
Michal Vlček, Radovan Kasarda
Publikováno v:
Acta Fytotechnica et Zootechnica, Vol 20, Iss 1, Pp 6-9 (2017)
The aim of this study was to evaluate the relationship between metabolic status and claw disorders. 122 Holstein cows from 2 farms in west Slovakia between years 2012 and 2016 were observed. Total 226 test-day records of milk yield of cows between 8
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/705dcb79c6544fd58d9b7c3899e799d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Central European Agriculture, Vol 19, Iss 4, Pp 798-803 (2018)
Journal of Central European Agriculture
Volume 19
Issue 4
Journal of Central European Agriculture
Volume 19
Issue 4
Selection pressure on protein content (PC), and thus milk composition changes have manifested as an increasingly narrow fat - protein ratio (FPR). In addition, higher somatic cell count (SCC) in milk has been observed in recent years, and that is why
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 5, Iss 1, Pp 10-16 (2011)
The aim of our study was the determination of blood parameters and changes in milk composition of dairy cows in relation to metabolic disorders and their evaluation. Thirty dairy cows from selected agricultural farm were divided into three groups as
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbd27f8a350d47cc82585a8e7a0f9630
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 6, Pp 798-803 (2018)
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 6, Pp 798-803 (2018)
Objective The objective of this study was to estimate the genetic parameters for milk β-hydroxybutyrate (BHBA), acetone (Ac), fat protein ratio (FPR), and energy balance (EB) using milk test day records and investigate the effect of early lactation