Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"farmed seafood"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Javier Atalah, Pablo Sanchez-Jerez
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Seafood and other aquatic food (blue food) are often advocated as sustainable protein sources crucial to meeting global food demand. Consumption choices allow citizens to take actions that reduce the environmental burden of food production and tackle
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8707974e98ff474a874c289345015636
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eleanor Grieve, Alan A. Sneddon, Tahmeed Ahmed, David C. Little, Abdullah Al Mamun, Francis Murray, Baukje de Roos, Gulshan Ara, Nanna Roos
Publikováno v:
de Roos, B, Roos, N, Ara, G, Ahmed, T, Mamun, A-A, Sneddon, A A, Murray, F, Grieve, E & Little, D C 2020, ' Linkages of agroecosystems producing farmed seafood on food security, nutritional status and adolescent health in Bangladesh ', Maternal and Child Nutrition, vol. 16, no. Supplement 3, e13017 . https://doi.org/10.1111/mcn.13017
Maternal & Child Nutrition
Maternal & Child Nutrition
This narrative review aims to provide an interdisciplinary perspective on actors that link global aquatic food production systems with fish consumption and nutritional status, with a special focus on adolescent girls in Bangladesh. The writing of thi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Berntssen, Marc H. G., Thoresen, Lars, Albrektsen, Sissel, Grimaldo, Eduardo, Grimsmo, Leif, Whitaker, Ragnhild Dragøy, Sele, Veronika, Wiech, Martin
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 6
Volume 10
Issue 6
Aquaculture produces most of the world’s seafood and is a valuable food source for an increasing global population. Low trophic mesopelagic biomasses have the potential to sustainably supplement aquafeed demands for increased seafood production. Th
Autor:
Lars Thoresen, Eduardo Grimaldo, Ragnhild Whitaker, Leif Grimsmo, Sissel Albrektsen, Veronika Sele, Martin Wiech, Marc H.G. Berntssen
Publikováno v:
Foods
Foods, Vol 10, Iss 1265, p 1265 (2021)
Foods, Vol 10, Iss 1265, p 1265 (2021)
Aquaculture produces most of the world’s seafood and is a valuable food source for an increasing global population. Low trophic mesopelagic biomasses have the potential to sustainably supplement aquafeed demands for increased seafood production. Th
Publikováno v:
Reviews in Aquaculture 11 (2019) 4
Reviews in Aquaculture, 11(4), 1297-1307
Reviews in Aquaculture, 11(4), 1297-1307
Gender equality has been a political issue in view of human rights and welfare since several decades. Therefore, many countries have developed Gender Action Plans (GAPs) that support equal access of both sexes to education, employment and finance. Tw
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4e513caad55e314d8536e63edb7022cd
https://research.wur.nl/en/publications/gender-action-plans-in-the-aquaculture-value-chain-whats-missing
https://research.wur.nl/en/publications/gender-action-plans-in-the-aquaculture-value-chain-whats-missing