Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"farinographic analysis"'
Autor:
Anna Jaroszewska, Dariusz Jedrejek, Magdalena Sobolewska, Iwona Kowalska, Małgorzata Dzięcioł
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 7, p 3255 (2023)
Demonstrated limitations in the mineral and nutritional composition of refined flours have led to calls for the possibility of enriching them with health-promoting supplements, such as high-value non-cereal seeds. Teff and watermelon seeds have been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae7c5b9d2c1f441ab42822888a01126e
Publikováno v:
Agroindustrial Science, Vol 9, Iss 2, Pp 189-198 (2019)
The research covered ground the survey to sensory and physicochemical characteristics of the bread make with coconut pulp flour and sacha inchi’s nibs. Hence, ten formulations and a control were conducted to evaluate the sensorially until to obta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a5329e017c24ee199a70f3f7e4fe02b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.