Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"falvonoid"'
Autor:
Eka Fitri Yanti, Novika Purwanti
Publikováno v:
Journal of Islamic Pharmacy. 7:100-103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Harika Magam, James Fearnely, Shankar Katekhaye, Bhagyashree Kamble, Anant Paradkar, Sarbamangala Bose
Publikováno v:
British Journal of Pharmacy, Vol 8, Iss 2 (2023)
Propolis had been used as anti-inflammatory, immunomodulatory, antibacterial and antiviral agent since ages and proven to cure wounds, sore throats and colds. The challenge throughout these years has been its poor solubility, several methods have bee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9144b31c887b450b8883a39ad30725c9
Autor:
Jenn-Jye Shiao, 蕭振杰
93
Summary The twenty-five collections of Houttuynia cordata Thunb. collected from Taiwan were used as materials to investigated the variation of plant parts, crop seasons and growth stages for shoot dry matter, the contents of flavonoid glycos
Summary The twenty-five collections of Houttuynia cordata Thunb. collected from Taiwan were used as materials to investigated the variation of plant parts, crop seasons and growth stages for shoot dry matter, the contents of flavonoid glycos
Externí odkaz:
http://ndltd.ncl.edu.tw/handle/73594702621066510190
Publikováno v:
Planta medica [Planta Med] 1981 Oct; Vol. 43 (2), pp. 183-6.
Autor:
WU M, BURRELL RC
Publikováno v:
Archives of biochemistry and biophysics [Arch Biochem Biophys] 1958 Mar; Vol. 74 (1), pp. 114-8.
Publikováno v:
IUCrData, Vol 1, Iss 9, p x161371 (2016)
The title compound, C22H19NO2, crystallizes with two independent molecules (A and B) in the asymmetric unit. The benzyloxy ring in molecule A is disordered over two sets of sites, with a refined occupancy ratio of 0.665 (6):0.335 (6). Both molecules
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3d24d77386448569e476f0b8f178e31
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::099f819be632c457fa10d137b6fef26c
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84961875525&partnerID=MN8TOARS
http://www.scopus.com/inward/record.url?eid=2-s2.0-84961875525&partnerID=MN8TOARS
Publikováno v:
British Journal of Nutrition; Jan2006, Vol. 95 Issue 1, p14-17, 4p