Zobrazeno 1 - 10
of 1 031
pro vyhledávání: '"extruded maize"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zheng, Yixin, Wang, Shurui, Sun, Cuixia, Zhao, Yiguo, Cao, Yiping, Lu, Wei, Zhang, Yin, Fang, Yapeng
Publikováno v:
In Food Research International May 2024 184
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cervantes-Ramírez, Juan E., Cabrera-Ramirez, Angel H., Morales-Sánchez, Eduardo, Rodriguez-García, Mario E., Reyes-Vega, Maria de la Luz, Ramírez-Jiménez, Aurea K., Contreras-Jiménez, Brenda L., Gaytán-Martínez, Marcela *
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 October 2020 246
Autor:
Bravo-Núñez, Ángela, Gómez, Manuel
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2019 243:49-56
Autor:
Julian de la Rosa-Millan, Erick Heredia-Olea, Esther Pérez-Carrillo, Raquel Peña-Gómez, Sergio O. Serna-Saldívar
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 10, p 1988 (2023)
This research aimed to characterize the physicochemical, in vitro digestion, and structural features of digestion residues of maize and sorghum starches subjected to thermoplastic extrusion, along with the influence of Sodium Stearoyl Lactylate (SSL)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7129c82587654b1b96798a40eaf6d475
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules August 2017 101:326-333
Autor:
Claudia C.F. Monteiro, Gabriel Sarache, Jaqueline G.B. Januario, Kimberli P. Berwig, Ghiovani Z. Raniero, Antonio R.G. Monteiro, Fernando Moreira da Silva
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 87 (2021)
The brewing industry produces more than 100 billion litres a year worldwide and consequently more than 20 million ton of solid waste. This waste is mostly destined for animal feed; however, it ends up being a form of disposal of low added value. On t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9666990ce9714faeb88d4f058225bd64