Zobrazeno 1 - 10
of 704
pro vyhledávání: '"extractive fermentation"'
Autor:
Rizki Fitria Darmayanti, Maktum Muharja, Bramantyo Airlangga, Arief Widjaja, Ara Nugrahayu Nalawati
Publikováno v:
International Journal of Technology, Vol 15, Iss 4, Pp 890-902 (2024)
This study compared free and immobilized cells with palm oil and hexanol as an extractant in a large volume ratio of extractant to the broth. Fermentation was conducted using TYA (Tryptone-Yeast-Acetate) media, glucose as the substrate and the pal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b391f4d7eef84cb3ae4f860e210434f9
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 130 (2024)
Extractive fermentation is an in situ method for the production and recovery of biomolecules of interest. Aqueous two-phase systems (ATPS) allow the product to be recovered in one phase of the system, reducing unit operations in the bioprocess. Therm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1a1c651ecf0d42139d1f3494a7c3178a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ryosuke Yamada, Yorichika Ando, Ryosuke Mitsui, Asuka Mizobata, Shizue Yoshihara, Hayato Tokumoto, Takuya Matsumoto, Hiroyasu Ogino
Publikováno v:
Engineering in Life Sciences, Vol 22, Iss 1, Pp 4-12 (2022)
Abstract Carotenoids are hydrophobic compounds that exhibit excellent bioactivity and can be produced by recombinant S. cerevisiae. Irradiating microorganisms with ultrasonic waves increase the productivity of various useful chemicals. Ultrasonic wav
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14895fd145704e96a040d2b6f8af8f50
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 2, p 168 (2023)
Microbial fermentation with immobilized cells possesses many advantages. However, this fermentation mode is restricted to the production of extracellular products. Our previous study demonstrated that the extractive fermentation of Monascus spp. in n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa2c92a522284ea1b88ec3b655f9bfab
Autor:
Nur Imanina Abdullah Thaidi, Rosfarizan Mohamad, Helmi Wasoh, Mohammad Rizal Kapri, Ahmad Badruddin Ghazali, Joo Shun Tan, Leonardo Rios-Solis, Murni Halim
Publikováno v:
Life, Vol 13, Iss 2, p 558 (2023)
High broth viscosity due to the accumulation of hyaluronic acid (HA) causes a limited yield of HA. It is a major problem of HA production using Streptococcus zooepidemicus. Extractive fermentation via in situ product recovery (ISPR) was utilized to e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eacb1fe4a1cf4df49bd6de25dca98166
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shanmugaprakasham Selvamani, Solleh Ramli, Daniel Joe Dailin, Khairun Hani Natasya, Theodoros Varzakas, Bassam Abomoelak, Dalia Sukmawati, Muktiningsih Nurjayadi, Siqing Liu, Vijai Kumar Gupta, Hesham Ali El Enshasy
Publikováno v:
Fermentation, Vol 8, Iss 10, p 527 (2022)
This study reports on a novel technique to enhance the high cell mass and viable cell counts of the heterofermentative probiotic strain, Limosilactobacillus reuteri. This is the first report on the cultivation of L. reuteri, which was incorporated wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d4ce35293efa4fedb4273398460cea15
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.