Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"extraction treatment"'
Publikováno v:
Kouqiang yixue, Vol 44, Iss 5, Pp 334-337 (2024)
Objective To investigate the effect of different premolar extraction patterns on Bolton index and occlusal relationship of skeletal Class Ⅱ malocclusion. Methods The plaster models of 62 patients with skeletal Class Ⅱ malocclusion were selected a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b3115d3ee6834ceca282a7fd377a37f5
Publikováno v:
BMC Oral Health, Vol 24, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Objective To investigate the effect of sequential distalization on increasing gaps in the maxillary anterior teeth, focusing on the control of torque and three-dimensional teeth movement during anterior retraction with clear aligners in extr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dae296710a74e479b1c0bf61890821e
Publikováno v:
Acta Odontologica Scandinavica, Vol 83, Iss 1 (2024)
Objectives: To evaluate the cephalometric effects of premolar extraction on skeletal and dental parameters, and on the soft tissues, in patients subsequently treated with fixed appliances. Prevalence and severity of external apical root resorption du
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ada3f38e24e4dcbbadea5a956a59c14
Publikováno v:
口腔疾病防治, Vol 31, Iss 6, Pp 452-456 (2023)
It has been traditionally believed that a 1:1 cortical bone remodeling/tooth movement ratio has been preserved during orthodontic treatment for tooth movement, with the alveolar bone on the tension side growing and the alveolar bone on the pressure s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2037a8216c4f49dfa4aefbdf9e910b86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 5, Iss , Pp 1570-1580 (2022)
Microwave drying (MD) or freeze drying (FD) was commonly used as a drying treatment prior to the extraction of edible insect proteins. However, some quality defects (e.g., lipid oxidation or protein denaturation) were probably occurred via the drying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2b63897b6a4440369987bbb840fc1ac8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.