Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"extraction temperature"'
Effect of Extraction Temperature on the Functional and Structural Properties of Mullet Scale Gelatin
Autor:
Lijin HUANG, Yifan WEN, Meiling LUO, Juanjuan QIAO, Wenli JIANG, Huan XIE, Sheng SHU, Ting FANG, Zongcai TU, Xiaomei SHA
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 9, Pp 83-90 (2024)
The functional property is an important factor to measure the quality of fish gelatin, which directly relates to the practical application range and value of fish gelatin. In order to explore the effect of extraction temperature on the functional pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3f17b853f4304b9d9a6906e4cb4f13b2
Publikováno v:
Applied Biological Chemistry, Vol 66, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
Abstract Cinnamon leaf essential oil extraction using steam distillation method is a time-consuming and energy-intensive process. Furthermore, a lower yield and a higher rate of product degradation are this method’s main drawbacks. Thus, the goal o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e47e5e8d5314ff5ab5832a64a85987a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 12, Pp 2749-2755 (2020)
This study was undertaken to estimate the antioxidant activity and total tannin content of Moringa olifera Lam. (Moringa) leaves and find a suitable extraction condition for maximum yield. Two types of solvent and three different extraction times and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c75eec29e01e42c6b2cfc185f2ca7fb2
Autor:
Fadime Seyrekoğlu, Hasan Temiz
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 8, Iss 1, Pp 226-229 (2020)
In this study, various extracts of Hypericum perforatum L. were investigated in terms of their extraction yields. For this purpose, five solvent systems including 70%EtOH-30% H2O (A), 50%EtOH-50% H2O (B), 30%EtOH-70% H2O (C), 100% EtOH (D), and 100%
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c32fb18165ce48bfb82810885effbcfa
Autor:
Mohamed A. Salem, Shahira M. Ezzat, Kawkab A. Ahmed, Saleh Alseekh, Alisdair R. Fernie, Reham M. Essam
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 13 (2022)
Ethnopharmacological relevance: Since ancient times, Hibiscus sabdariffa L. calyces have been used as a folk remedy for the treatment of hypertension. However, it is questionable as to whether there is a difference in the antihypertensive activity of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/34bc8dbcc2a14dd7a7ae083ca49d43cf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tạp chí Khoa học Đại học Huế: Khoa học Tự nhiên, Vol 128, Iss 1D, Pp 17-21 (2019)
The objective of this paper is to evaluate the effects of extraction temperatures on in vitro antioxidant potential of polysaccharides from the Ophiocordyceps sobolifera. The antioxidant capacity of Ophiocordyceps sobolifera polysaccharides was evalu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce27028cda154f26a2b0952723d719d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.