Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"extraction optimisation"'
Autor:
Pawan Prabhakar, Sayan Mukherjee, Ankit Kumar, Rahul Kumar Rout, Suraj Kumar, Deepak Kumar Verma, Santanu Dhara, Pavuluri Srinivasa Rao, Mrinal Kumar Maiti, Mamoni Banerjee
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 62, Iss 2, Pp 188-204 (2024)
Research background. Coccinia grandis L. is traditionally used for the treatment of diabetes mellitus. Since the scientific evidence and mechanism of action have not yet been extensively investigated, this study aims to evaluate the antidiabetic and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7687a0688fc547929ebae97eecdc4b46
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 4, p 1788 (2023)
The naringin extraction process was optimised using response surface methodology (RSM). A central component design was adopted, which included four parameters: extraction temperature (X1), material–liquid ratio (X2), extraction time (X3), and ultra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/012b015163da4d6aa2b3b8a8a01f3b94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 55, Iss 1, Pp 86-94 (2017)
Pomegranate seed oil was extracted in a closed-vessel high-pressure microwave system. The characteristics of the obtained oil, such as fatty acid composition, free fatty acidity, total phenolic content, antioxidant activity and colour, were compared
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dd8cd7c2c5e34492839d25d48cd2bf14
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Tannins are a class of phenolic compounds commonly found in plants and studied for their bioactive and inhibitory enzyme properties. Cytinus hypocistis (L.) L. is a wild edible parasitic plant whose biological properties have been correlated with its
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f3cd57488ec8143552235dd79ecaebec
http://hdl.handle.net/10198/23800
http://hdl.handle.net/10198/23800
Autor:
Melanie Oliva-Sobrado, Francisco J. Heredia, María Jesús Cejudo-Bastante, M. Lourdes González-Miret
Publikováno v:
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
instname
The grape pomace industry produces large quantities of protein-rich seeds, which can be a sustainable nonanimal protein source; their techno-functional properties could be exploited to improve the colour stabilisation and modulating the astringency o
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::9a5f3fcd2bcc2084ca16db6a62a5f85f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.