Zobrazeno 1 - 10
of 243
pro vyhledávání: '"extraction intensification"'
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing November 2021 130:92-105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Industrial and Engineering Chemistry 25 January 2015 21:1152-1159
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 7, Iss 1, Pp 1-8 (2017)
Abstract The previous literature reports that using a hydrocyclone as an extractor intensifies the mass transfer and largely reduces the consumption of extractant from 1800–2000 kg h−1 to 30–90 kg h−1. However, the intensification mechanism h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2333371e79245c9938bf9c1efeea08c
Publikováno v:
Food and Bioproducts Processing. 130:92-105
In this work, the intensification of the extraction of flavonoids from dry onion skin wastes (DOSW) by Ultrasound Assisted Extraction (UAE) was investigated. Conventional stirred tank extraction was used to find the optimal temperature (37 °C) and s
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Fruit growing and viticulture of South Russia. 3:138-149
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 17 (2009)
Not available.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09430fff6cc1447f87e97944b2eda282
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vitalii Chervonyi, Radion Nykyforov, Tatiana Kolisnichenko, Vasyl Guzenko, Olga Simakova, Dmytro Dmytrevskyi, Olga Melnik, Gregoriy Deynichenko, Aleksandr Omelchenko
The aim of research is studying a new method for intensifying extraction of pectin substances during acid extraction of pectin-containing raw materials. The description of the experimental setup and the procedure for processing the results of the inv
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c70d3f538aed5f02d841819405a9ef76
https://zenodo.org/record/3383966
https://zenodo.org/record/3383966