Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"expected conditions"'
Publikováno v:
Slovenian Journal of Public Health, Vol 60, Iss 1, Pp 72-78 (2020)
Reducing the salt, sugar and fat content of food is recognised worldwide as one of the strategies available for reducing the incidence of obesity and non-communicable diseases. The food industry has a major influence on achieving these goals by prese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c3b1828b51204c6baab140fdd4a7d6e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Slovenian Journal of Public Health, Vol 60, Iss 1, Pp 72-78 (2020)
Slovenian Journal of Public Health
Slovenian Journal of Public Health
Reducing the salt, sugar and fat content of food is recognised worldwide as one of the strategies available for reducing the incidence of obesity and non-communicable diseases. The food industry has a major influence on achieving these goals by prese
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.