Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"expanded snack"'
Autor:
Giovanni Cascone, Maria Oliviero, Luigi Sorrentino, Giuseppina Crescente, Floriana Boscaino, Andrea Sorrentino, Maria Grazia Volpe, Stefania Moccia
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 17, p 2651 (2024)
Third-generation snacks were developed from a triad of flours made up of chestnut, spelt, and chickpea flour. Optimal snack formulations and processing parameters have been established to ensure acceptable workability of the raw dough while protectin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db66b6c95e564bcab8791fc4e6ad6da2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Extrusion cooking technology: Principal mechanism and effect on direct expanded snacks – An overview
Autor:
Tiwari Ajita, Jha S. K.
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 6, Iss 1 (2017)
The snack industry is one of the fastest growing food sectors and is an important contributor within the global convenience food market. Nowadays snacks and convenience foods are also consumed regularly in India. Properly designed convenience foods c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/647640704a8a44308b195a007c490a90
Autor:
Lilisbet Castellanos-Gallo, Tomás Galicia-García, Iván Estrada-Moreno, Mónica Mendoza-Duarte, Rubén Márquez-Meléndez, Beatriz Portillo-Arroyo, Cesar Soto-Figueroa, Yarely Leal-Ramos, Daniela Sanchez-Aldana
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 13, p 2430 (2019)
This study aimed to obtain a second-generation snack by extrusion from the by-product of rice milling enriched with amaranth. The raw material used was amaranth flour (AF), rice starch (NS) and modified rice starch (MS), which were evaluated by the a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29d4d6ce929149af84027d53693f45e1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Extrusion cooking technology: Principal mechanism and effect on direct expanded snacks – An overview
Autor:
Ajita Tiwari, S. K. JHA
Publikováno v:
International Journal of Food Studies, Vol 6, Iss 1 (2017)
The snack industry is one of the fastest growing food sectors and is an important contributor within the global convenience food market. Nowadays snacks and convenience foods are also consumed regularly in India. Properly designed convenience foods c
Autor:
César Soto-Figueroa, Rubén Márquez-Meléndez, Lilisbet Castellanos-Gallo, Yarely Leal-Ramos, M. E. Mendoza-Duarte, Iván Alziri Estrada-Moreno, Beatriz Portillo-Arroyo, Daniela Sánchez-Aldana, Tomás Galicia-García
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 13, p 2430 (2019)
Molecules
Volume 24
Issue 13
Molecules
Volume 24
Issue 13
This study aimed to obtain a second-generation snack by extrusion from the by-product of rice milling enriched with amaranth. The raw material used was amaranth flour (AF), rice starch (NS) and modified rice starch (MS), which were evaluated by the a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.