Zobrazeno 1 - 10
of 829
pro vyhledávání: '"expanded snack"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Félix-Medina, Jennifer V., Gutiérrez-Dorado, Roberto, López-Valenzuela, José A., López-Ángulo, Gabriela, Quintero-Soto, María F., Perales-Sánchez, J. Xiomara K., Montes-Ávila, Julio
Publikováno v:
In LWT May 2021 142
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lilisbet Castellanos-Gallo, Tomás Galicia-García, Iván Estrada-Moreno, Mónica Mendoza-Duarte, Rubén Márquez-Meléndez, Beatriz Portillo-Arroyo, Cesar Soto-Figueroa, Yarely Leal-Ramos, Daniela Sanchez-Aldana
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 13, p 2430 (2019)
This study aimed to obtain a second-generation snack by extrusion from the by-product of rice milling enriched with amaranth. The raw material used was amaranth flour (AF), rice starch (NS) and modified rice starch (MS), which were evaluated by the a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/29d4d6ce929149af84027d53693f45e1
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering June 2012 110(4):532-540
Autor:
Valenzuela‐Lagarda, José Luis1, García‐Armenta, Evangelina2, Pacheco‐Aguilar, Ramón3, Gutiérrez‐Dorado, Roberto2, Mazorra‐Manzano, Miguel Ángel3, Lugo‐Sánchez, María Elena3, Muy‐Rangel, María Dolores1 mdmuy@ciad.mx
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. Oct2018, Vol. 49 Issue 5, p476-484. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.