Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"exogenous enzymatic treatment"'
Autor:
Xue-Bo Zhang, Xian- Feng Du
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 53, Iss 2, Pp 180-189 (2015)
In order to att enuate the bitt er taste and improve the aroma of the summer tieguanyin oolong tea from the Chinese Anxi county, the eff ects of processing treatment with exogenous laccase and α-galactosidase on tea sensory quality and related compo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d58522dc48a43d2a8b502f536dc9f44
Autor:
Xue-Bo Zhang, Xian- Feng Du
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 53
Issue 2
Volume 53
Issue 2
In order to att enuate the bitt er taste and improve the aroma of the summer tieguanyin oolong tea from the Chinese Anxi county, the eff ects of processing treatment with exogenous laccase and α-galactosidase on tea sensory quality and related compo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.