Zobrazeno 1 - 10
of 117
pro vyhledávání: '"european hazelnut"'
Publikováno v:
Plants, People, Planet, Vol 2, Iss 4, Pp 326-339 (2020)
Societal Impact Statement Hazelnut is consumed worldwide and is of critical economic importance to the rural communities of Turkey's northern coast. A new disease outbreak has drastically decreased yields across Turkey and climate change is emerging
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95111ba50d794fae8f147e3e463f3172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
HortScience, Vol 56, Iss 12, Pp 1595-1598 (2021)
Three 2-year field studies were conducted to evaluate 1-naphthaleneacetic acid (NAA) as a suppressant of suckers in European hazelnut (Corylus avellana L.). Treatments were basal-directed applications of NAA at 5, 10, and 20 g·L−1 a.i. applied onc
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 42, Iss 3, Pp 149-158 (2015)
Growth and development of nuts and kernels were measured in 18 hazelnut (Corylus avellana L.) cultivars from cluster appearance until nut maturity and drop. At harvest, shell thickness and force to penetrate the shell were determined and related to t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cd338d0eb9194f0a8dde55c8e3347862
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science. 86:189-196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.