Zobrazeno 1 - 10
of 288
pro vyhledávání: '"european eels"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 10, p 1377 (2020)
This study evaluated the effects of the canning process and different filling media on the free amino acid and biogenic amine contents of eels. The main free amino acids were histidine, taurine and arginine, which constituted 72% of the free amino ac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c34814f87894fdbaef68c27c880398e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fontes, Mayana Karoline
Publikováno v:
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Submitted by Mayana Karoline Fontes (mayana.fontes@unesp.br) on 2022-03-07T21:42:23Z No. of bitstreams: 1 TESE DOUTORADO_MAYANA KAROLINE FONTES_Final.pdf: 4179445 bytes, checksum: 0746e518f95eea86aa553050b4d18be4 (MD5) Approved for entry into archive
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::3b7e7d77ddce9daec421eb7e875e5ac2
Publikováno v:
e-IEO. Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
instname
instname
SHORT RESEARCH AND DISCUSSION ARTICLE
In combination, pollution and pathogens represent a serious threat to the health of European eels that has been increasingly recognized. Thus, the impact of contaminants, cadmium, lead,mercury, and selenium,
In combination, pollution and pathogens represent a serious threat to the health of European eels that has been increasingly recognized. Thus, the impact of contaminants, cadmium, lead,mercury, and selenium,
Publikováno v:
Environmental science and pollution research international. 27(30)
Aquatic organisms are exposed to a variety of contaminants such as heavy metals introduced into the environment as a consequence of anthropogenic activities that usually cause genotoxic damage in aquatic organisms. DNA damage biomarkers for fish spec
Publikováno v:
Investigo. Repositorio Institucional de la Universidade de Vigo
Universidade de Vigo (UVigo)
Foods, Vol 9, Iss 1377, p 1377 (2020)
Foods
Volume 9
Issue 10
Universidade de Vigo (UVigo)
Foods, Vol 9, Iss 1377, p 1377 (2020)
Foods
Volume 9
Issue 10
This study evaluated the effects of the canning process and different filling media on the free amino acid and biogenic amine contents of eels. The main free amino acids were histidine, taurine and arginine, which constituted 72% of the free amino ac
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b85ab2237c2a4aff4e8e122af5b9e387
http://hdl.handle.net/11093/1794
http://hdl.handle.net/11093/1794