Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"ethylene inhibitor"'
Autor:
Lucia Rosaria Forleo, Teodora Basile, Bruna Suriano, Flavia Angela Maria Maggiolini, Margherita D’Amico, Maria Francesca Cardone, Riccardo Velasco, Carlo Bergamini
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 10, p 1038 (2024)
Vitis vinifera is an important fruit crop which is mainly consumed fresh or used for the production of wine. Genetic improvement programs through New Genomic Techniques (NGTs) aim to develop grapevine varieties resistant to biotic and abiotic stresse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e76731f6d24483b9804ee8f70f0e91b
Publikováno v:
HortScience, Vol 58, Iss 7, Pp 733-738 (2023)
Organic apple (Malus ×domestica Borkh.) growers lack effective strategies to manage preharvest drop. For susceptible cultivars, yield losses caused by preharvest drop can exceed 30% at the beginning of harvest. To address this issue, a formulation o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/189e12f6241040eeb1cabc3a87b182f9
Publikováno v:
HortScience, Vol 58, Iss 11 (2023)
Aminoethoxyvinylglycine (AVG) is widely used in commercial apple (Malus ×domestica Borkh.) production to reduce preharvest fruit drop (PFD) and delay ripening for harvest management. Recently, the maximum allowable concentration of AVG was doubled (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5fd8797286be425ab9f9466a32dcf377
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 25, Iss 1, Pp 1171-1185 (2022)
‘Lady Finger’ banana is one of the most-produced bananas in Indonesia. Unfortunately, it has a short fruit shelf life, which became a major problem in post-harvest handling. Shelf life in climacteric fruits can be improved through the inhibition
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09130bbd084a4d57a23e3f92192ef79c
Autor:
Gabriel Lucas de Jesus, Ricardo Scheffer de Andrade Silva, Mauro Brasil Dias Tofanelli, Francine Lorena Cuquel
Publikováno v:
Revista Ceres, Vol 69, Iss 5, Pp 538-543 (2022)
ABSTRACT The best sensorial Brown Turkey figs for the fresh market are the ones harvested soft. However, at this maturity stage, they have a very short shelf life, from two to seven days, depending on environmental conditions, which make their market
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b8248244c0e04a898587e2819dc4081c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stephanie Rossi, Bingru Huang
Publikováno v:
Journal of the American Society for Horticultural Science, Vol 148, Iss 3 (2023)
Heat stress-induced or stress-accelerated leaf senescence is related to the accumulation of ethylene and loss of chlorophyll in cool-season grass species. The objective of this study was to determine whether foliar-spraying the ethylene inhibitor, am
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4a7ce3612474dc89ff7c306c6663343
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.