Zobrazeno 1 - 10
of 325
pro vyhledávání: '"ethylene degreening"'
Impact of ethylene degreening treatment on sensory properties and consumer response to citrus fruits
Publikováno v:
In Food Research International January 2020 127
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology May 2014 91:1-8
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology May 2011 60(2):75-82
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology 2011 62(1):50-58
Autor:
dos Santos da Costa, Marcio Gama1, Salomão, Luiz Carlos Chamhum1 lsalomao@ufv.br, de Siqueira, Dalmo Lopes1, Cecon, Paulo Roberto1, Aquino, César Fernandes2, de Lins, Leila Cristina Rosa1, Alves, Robson Ribeiro1
Publikováno v:
Comunicata Scientiae. Oct-Dec2017, Vol. 8 Issue 4, p544-554. 11p.
Publikováno v:
Agroindustrial Journal; Vol 8, No 1 (2021); 539-549
The natural ripening of ambon kuning, a typical banana widely consumed in Indonesia, tends to produce a non-uniform yellowish peel color of the fruits. Some degreening techniques using calcium carbide or ethepon, although improving the peel color app
Publikováno v:
Phytochemistry Letters; Dec2017, Vol. 22, p270-279, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.