Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"ethnonutrition"'
Autor:
Maria Fernanda Araújo de Medeiros, Stephanie Gomes Bezerra Silva, Carla Djaine Teixeira, Severina Carla Vieira Cunha Lima, Dirce Maria Marchioni, Michelle Cristine Medeiros Jacob
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
The assessment of food biodiversity has gained importance in nutrition due to the positive association between the diversity of foods consumed and the quality of diets. To date, however, we do not know systematically how food consumption studies addr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f6a4812254dc41df96cb3ce908098264
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 15, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Abstract Background Wild edible and medicinal plants were an important component of traditional diets and continue to contribute to food security, nutrition, and health in many communities globally. For example, the preparation and consumption of sou
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/529e058899ae47aa900635b906f7d8a2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tchiégang, C., Aissatou, K.
Publikováno v:
Tropicultura, Vol 22, Iss 1, Pp 11-18 (2004)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68e05b2a6f5544e78cf62b375c3842e4
Autor:
Messer, Ellen
Publikováno v:
Human Ecology, 1986 Mar 01. 14(1), 57-75.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4602800
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 15, Iss 1, Pp 1-15 (2019)
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine
Background Wild edible and medicinal plants were an important component of traditional diets and continue to contribute to food security, nutrition, and health in many communities globally. For example, the preparation and consumption of soup made of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Javad Sharifi-Rad, Mnayer D, Tabanelli G, Zz, Stojanović-Radić, Sharifi-Rad M, Yousaf Z, Vallone L, Wn, Setzer, Iriti M
Publikováno v:
Europe PubMed Central
Plants belonging to the genus Allium are widely cultivated and used all over the world as food and medicinal plants. Since ancient times, these plants, particularly garlic (Allium sativum L.) and onion (Allium cepa L.), have represented important com
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.