Zobrazeno 1 - 10
of 630
pro vyhledávání: '"ethanol content"'
Autor:
Pablo A. Paixao, Flávio S. Michels, Samuel L. Oliveira, Alem-Mar B. Goncalves, Cauê A. Martins, Anderson R. L. Caires, Diego C. B. Alves
Publikováno v:
Sensors, Vol 24, Iss 1, p 131 (2023)
A miniaturized and low-cost electrochemical 3D-printed system for rapid and accurate quantification of ethanol content in ethanol fuel using electrochemical impedance spectroscopy (EIS) was developed. The monolithic design of the system incorporates
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d79322dcbff4e74bbe666b46e9aa006
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 8, Pp 6578-6588 (2022)
ABSTRACT: Heating milk at high temperatures impairs its renneting properties, but rennet-induced curds can be formed from ultra-high temperature (UHT) milk inoculated with Saccharomyces cerevisiae. Herein, we measured physicochemical indices of UHT m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdc91ef237cf4a2682e80fab58819591
Autor:
Yurij Plugatar, Joel B. Johnson, Ruslan Timofeev, Vadim Korzin, Anatoliy Kazak, Dmitry Nekhaychuk, Elvira Borisova, Gennady Rotanov
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 2, p 31 (2023)
This study investigated the interrelationships between the parameters of density, optical refraction, the volume fraction of ethanol and the total extract, using model solutions and samples of wine materials. The regularities of changes in refractome
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/484952dd9b5b46659583b3485c42bfa0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tinashe Mangwanda, Joel B. Johnson, Janice S. Mani, Steve Jackson, Shaneel Chandra, Tyryn McKeown, Simon White, Mani Naiker
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 1, p 21 (2021)
The rum industry is currently worth USD 16 billion, with production concentrated in tropical countries of the Caribbean and Asia-Pacific regions. The primary feedstock for rum production is sugar cane molasses, a by-product of sugar refineries. The m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c52f0254e3274fa1af750e47882a9a9c