Zobrazeno 1 - 10
of 1 439
pro vyhledávání: '"esterase activity"'
Publikováno v:
CyTA - Journal of Food, Vol 22, Iss 1 (2024)
The effect of domestic cooking techniques such as boiling, frying, microwaving, and freezing on the phenolic profile of spinach, and mustard was studied using high performance liquid chromatography with diode array detection (HPLC-DAD). Nitric oxide,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a896cbfb3d944a3b184f51bb72b195f
Publikováno v:
BioResources, Vol 18, Iss 4, Pp 8515-8527 (2023)
Cutinolytic esterase are enzymes utilized in a wide variety of industrial applications, and they are capable of degrading emerging environmental pollutants. Due to the application and importance of these enzymes, it is crucial to develop an efficient
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/872b34166fdb4b41818e1d19c78fabb4
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 13, p 7104 (2024)
Neurodegeneration diseases (NDs) are a group of complex diseases primarily characterized by progressive loss of neurons affecting mental function and movement. Oxidative stress is one of the factors contributing to the pathogenesis of NDs, including
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e997d75248524360b085a66afe69a597
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 1, p 9 (2023)
Neurodegenerative diseases (NDs) are a large category of progressive neurological disorders with diverse clinical and pathological characteristics. Among the NDs, Alzheimer’s disease (AD) is the most widespread disease, which affects more than 400
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e749d44d26314cdcac462ee376c4baf2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O. Alejandro Aleuy, Diana Gassó, Asta Tvarijonaviciute, David Risco, Waldo Garcia, Pilar Gonçalves, Pedro Fernández-Llario, Gregorio Mentaberre, Roser Velarde, Emmanuel Serrano, Rafaela Cuenca
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
In recent decades, there has been a fast-growing interest in using biomarkers of oxidative stress (BOS) in conservation programs of many vertebrate species. Biomarkers of oxidative stress can be measured in different biological samples (e.g., body fl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/acd82db647e541a7b2f02e26f892c2b8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.