Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"epicardial adipose tissue development"'
Autor:
Juliana Perez-Miguelsanz, Vanesa Jiménez-Ortega, Pilar Cano-Barquilla, Marta Garaulet, Ana I. Esquifino, Gregorio Varela-Moreiras, Pilar Fernández-Mateos
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 9, p 2906 (2021)
Background: Epicardial adipose tissue (EAT) is a visceral fat depot with unique anatomic, biomolecular and genetic features. Due to its proximity to the coronary arteries and myocardium, dysfunctional EAT may contribute to the development and progres
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1db184c764ec44a595bb25c65cef8140
Autor:
Marta Garaulet, Vanesa Jiménez-Ortega, Ana I. Esquifino, Gregorio Varela-Moreiras, Juliana Pérez-Miguelsanz, Pilar Cano-Barquilla, Pilar Fernández-Mateos
Publikováno v:
Nutrients, Vol 13, Iss 2906, p 2906 (2021)
Nutrients
Volume 13
Issue 9
E-Prints Complutense. Archivo Institucional de la UCM
Universidad Europea (UEM)
Nutrients
Volume 13
Issue 9
E-Prints Complutense. Archivo Institucional de la UCM
Universidad Europea (UEM)
Background: Epicardial adipose tissue (EAT) is a visceral fat depot with unique anatomic, biomolecular and genetic features. Due to its proximity to the coronary arteries and myocardium, dysfunctional EAT may contribute to the development and progres
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.