Zobrazeno 1 - 10
of 4 246
pro vyhledávání: '"enzyme structure"'
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Tetrahydrofolate and its derivatives participate in one-carbon transfer reactions in all organisms. The cellular form of tetrahydrofolate (THF) is modified by multiple glutamate residues and polyglutamylation plays a key role in organellar and cellul
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7621e75b4b834c759c4c0f806cea320a
Autor:
Nikolas Capra, Chloé Lelièvre, Océane Touré, Aurélie Fossey-Jouenne, Carine Vergne-Vaxelaire, Dick B. Janssen, Andy-Mark W. H. Thunnissen, Anne Zaparucha
Publikováno v:
Frontiers in Catalysis, Vol 4 (2024)
The CoA ligase from Metallosphaera sedula (MsACL) can be used for the chemoenzymatic synthesis of amides from carboxylic acids. In this CoA-independent conversion, the enzyme catalyzes the adenylation of a carboxylic acid with the help of ATP, follow
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e79be1107d974a38a3146cf5d3218eee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raymond A. Clarke, Hemna Govindaraju, Martina Beretta, Ellen Olzomer, Adam J. Lawther, Adam K. Walker, Zhiming Fang, Valsamma Eapen, Tzipi Cohen Hyams, Murray Killingsworth, Wallace Bridge, Nigel Turner, Khawar Sohail Siddiqui
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences, Vol 25, Iss 2, p 990 (2024)
‘Inner mitochondrial membrane peptidase 2 like’ (IMMP2L) is a nuclear-encoded mitochondrial peptidase that has been conserved through evolutionary history, as has its target enzyme, ‘mitochondrial glycerol phosphate dehydrogenase 2′ (GPD2). I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1afd7a9cc75142c3bdacddd480f89ebf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biophysics and Physicobiology, Vol 20 (2023)
Cooking with fire produces foods containing carbohydrates that are not naturally occurring, such as α-d-fructofuranoside found in caramel. Each of the hundreds of compounds produced by caramelization reactions is considered to possess its own charac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5585f827044643ea826b24340d1aba1c
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Phenylacetic acid (PAA) is a central intermediate metabolite involved in bacterial degradation of aromatic components. The bacterial PAA pathway mainly contains 12 enzymes and a transcriptional regulator, which are involved in biofilm formation and a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7bac4f880e441c0a88f12772fdbc824