Zobrazeno 1 - 10
of 262
pro vyhledávání: '"enzyme cocktail"'
Autor:
Mamosela Marriam Mohotloane, Orbett Alexander, Vanthini Nelson Adoons, Brett Ivan Pletschke, Mpho Stephen Mafa
Publikováno v:
Carbohydrate Polymer Technologies and Applications, Vol 7, Iss , Pp 100426- (2024)
We have identified a HRP enzyme with microcrystalline cellulose activity, which has not yet been explored. The current study investigated the effect of HRP pretreatment on the microcrystalline cellulose substrates, Avicel and filter paper. SEM findin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fac25efdc99249c2a4f72df856f032f6
Autor:
Cha Cao, Zuohua Zhu, Chao Xu, Wenbing Gong, Yingjun Zhou, Li Yan, Zhenxiu Hu, Chunliang Xie, Yuande Peng
Publikováno v:
AMB Express, Vol 12, Iss 1, Pp 1-10 (2022)
Abstract The high cost of cellulase is one of the main obstacles hindering the large-scale biorefining of lignocellulosic biomass. Therefore, developing efficient method for preparation of cellulase is promising. In the present study, the production
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8ec584d297a8486993cd1510b4d584c2
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
The effects of Moringa peregrina seed meal (MPSM), autoclaving, and/or enzyme cocktail addition on performance, profitability, carcass traits, meat quality, and blood lipids of broilers between 1 and 35 d of age were investigated. Seven experimental
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d535ef7e95044424a17af155f0f2f62c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rubén Darío Romero Peláez, Luana Assis Serra, Daiana Wischral, Joice Raísa Barbosa Cunha, Thais Demarchi Mendes, Thályta Fraga Pacheco, Felix Gonçalves de Siqueira, João Ricardo Moreira de Almeida
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 11, p 945 (2023)
This work investigates the effects of the co-culture between the filamentous fungus Panus lecomtei and the yeast Sporidiobolus pararoseus in the production of laccases. The variations of time interval and inoculum volume of S. pararoseus in co-cultur
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/301f24f3619f4bf48c60f6f8fb271a72
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 6, Pp 101846- (2022)
ABSTRACT: The aim of this study was to examine non-starch polysaccharide (NSP) degradation in the gastrointestinal tract of chickens fed a range of commercial-type diets supplemented with a commercial dose of xylanase, a double dose of xylanase or a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a5b7a4e8e4847bd9950e0b02d85d366