Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"enzyme blend"'
Publikováno v:
Frontiers in Veterinary Science, Vol 10 (2023)
Digestibility and nutrient availability are important parameters when estimating the nutritional quality of pet food. We have developed a simulated semi-dynamic in vitro canine digestion model to evaluate the digestibility of dry extruded canine food
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7a650b499c74c7d97761f4a078d259a
Autor:
Hossein Janmohammadi, Babak Hosseintabar-Ghasemabad, Majid Oliyai, Sadegh Alijani, Ivan Fedorovich Gorlov, Marina Ivanovna Slozhenkina, Aleksandr Anatolievich Mosolov, Lourdes Suarez Ramirez, Alireza Seidavi, Vito Laudadio, Vincenzo Tufarelli, Marco Ragni
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 12, Iss 2, p 456 (2023)
A feeding trial was performed to assess the effects of dietary raw amaranth (Amaranthus hybridus chlorostachys) grain (RAG), with or without an enzyme blend, on the productive performance, blood biochemistry, and antioxidant status in laying hens. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3965748df27248ad817637b5cf5447f0
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2022)
Supplementing commercial xylanase and cellulase with selected debranching enzymes only resulted in slight enhancement of the enzymatic hydrolysis of wheat bran autohydrolysis residues (WBAR) which was obtained at 160°C over a 30-min period of autohd
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6af7d7f9275943e7b99e87273f78ff89
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 3, p 386 (2020)
The study was aimed to evaluate the effects of dietary inclusion of an enzyme blend on growth performance, apparent total track digestibility (ATTD) of dry matter (DM), nitrogen (N), gross energy (GE), fecal microbial population, noxious gas emission
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/03c0e1744aa74d7d96d022b4153643c8
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 17, Iss 2, Pp 191-198 (2015)
An experiment was conducted to evaluate the effect of an enzyme blend (EB) on the performance, diet metabolizability, phosphorus (P) retention, and bone mineralization of broilers fed diets containing 10% defatted rice bran (DRB). In total, 432 one-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e646b43dc7445af8d74d056a457f884
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
WAG de Araújo, LFT Albino, HS Rostagno, MI Hannas, GBS Pessoa, RKG Messias, GR Lelis, V Ribeiro Jr
Publikováno v:
Brazilian Journal of Poultry Science, Vol 16, Iss 2, Pp 17-24 (2014)
The objective of this study was to evaluate the performance of male broilers between 21 and 42 days of age fed diets supplemented with an enzyme blend (EB) and containing graded levels of sunflower meal (SFM). In total, 1920 male Cobb broilers were d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a66ea1e197a84955af5928c30b7ef233
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 9 (2022)
Supplementing commercial xylanase and cellulase with selected debranching enzymes only resulted in slight enhancement of the enzymatic hydrolysis of wheat bran autohydrolysis residues (WBAR) which was obtained at 160°C over a 30-min period of autohd