Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"enzymatic process optimization"'
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 18, Pp 138-145 (2024)
To determine the promoting effects of enzyme hydrolysis products of Larimichthys polyactis on the proliferation of Streptococcus thermophilus FUA329. The in vitro antioxidant activity of the enzymatic hydrolysis with different molecular weights were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d57301d1d4634992898e079698ea21a8
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 23, Pp 198-207 (2024)
In order to promote the comprehensive utilization of the resource of golden pompano skin, this study investigated the optimal preparation process of its antioxidant peptides using golden pompano skin as raw material. Taking hydrolysis degree and DPPH
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/344229ee3dcb44abaf83c281fe0bc68d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.