Zobrazeno 1 - 10
of 476
pro vyhledávání: '"enzymatic pretreatment"'
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 111, Iss , Pp 107093- (2024)
Homogenization-circulating ultrasound in combination with an aqueous enzymatic pretreatment microwave-assisted extraction (HCUEPM) technique was successfully applied to extract kernel oil and essential oil from Litsea cubeba fruits. After screening t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b406a1f3ff849e5990800b1d3efe508
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nikoletta Solomakou, Evmorfia Kalfa, Anastasia Kyriakoudi, Kyriakos Kaderides, Ioannis Mourtzinos, Athanasia M. Goula
Publikováno v:
Sustainable Chemistry for the Environment, Vol 5, Iss , Pp 100060- (2024)
In this work, a holistic approach for the management of pomegranate wastes towards the recovery of value-adding components, is proposed. Regarding pomegranate peels, free phenolic components were recovered from defatted material with the aid of ultra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4739a051d9d4a93804478fcc643d56b
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 14, Pp 29-36 (2023)
In the present study, pre-digested puffed rice flours with different dextrose equivalent (DE) values were prepared by using enzymatic pretreatment and extrusion, and their gelatinization characteristics, physicochemical and structural properties were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ee4a1f6a37943f784813cdfbc0454e1
Autor:
Dzięcioł Małgorzata
Publikováno v:
Polish Journal of Chemical Technology, Vol 24, Iss 4, Pp 61-66 (2022)
Effect of enzymatic pretreatment before hydrodistillation process on yield and composition of Rosmarinus officinalis essential oil was studied. Results obtained by using two selected commercial enzymes applied in food and beverage industry were compa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/455414f9840c4f02b3f301d7398a69fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.