Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"enzymatic maceration"'
Publikováno v:
Molecules, Vol 29, Iss 7, p 1438 (2024)
The purpose of this study was to determine the content of certain phenolic compounds, antioxidant activity, pressing efficiency, extract content, and sugars in celeriac juices obtained from the pulp after α-amylase treatment from Aspergillus oryzae.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55717876850a42e2a5df79b8e2093a9f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lena Rebecca Larsen, Judith van der Weem, Rita Caspers-Weiffenbach, Andreas Schieber, Fabian Weber
Publikováno v:
Ultrasonics Sonochemistry, Vol 72, Iss , Pp 105465- (2021)
Ultrasound-assisted enzymatic maceration (UAEM) has gained considerable interest in the fruit juice industry, owing to its potential to increase juice yield and content of polyphenols while simultaneously saving time and energy. In this study, the ef
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd52a52f8d224913aaa6257c20d45fae
Autor:
Makarov S., Panasyuk A.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 3, Pp 72-80 (2018)
Anthocyanins obtained from raw fruit have valuable biological and antioxidant properties, hence the relevance of any research aimed at the development of technological solutions for their maximum preservation in wine. The present research features th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3cb0802490a8474d8773a327d2105979
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 54, Iss 4, Pp 413-420 (2016)
The study was carried out to optimize pumpkin oil recovery in the process of aqueous extraction preceded by enzymatic maceration of seeds, as well as to compare the quality of the obtained oil to the quality of cold-pressed pumpkin seed oil. Hydrated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cc7d83d22db04fb0a3635ec02fb7aa40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Bruno Felipe de, Nascimento, Candido Pereira do, Dantas, Carlos Eduardo Alves, Lima, Ingrid Vitória Sousa, Sarmento, Diogenes Abrantes, Silva, Mayara Salgado, Farias, Virna Luiza de
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 7; e142973999
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e142973999
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e142973999
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 7; e142973999
Research, Society and Development; v. 9 n. 7; e142973999
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The objective of the present work was to evaluate the influence of enzymatic maceration with pectinases on CCN-51 clone cocoa pulp, by means of yield, physicochemical aspects, polyphenol content, and antioxidant activity of diluted cocoa pulp (PCD).
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::54bcfa9bfd5321c1d3942b277c1dc00c
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/3999
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/3999
Autor:
Alexander Panasyuk, Sergey Makarov
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 48, Iss 3, Pp 72-80 (2018)
Anthocyanins obtained from raw fruit have valuable biological and antioxidant properties, hence the relevance of any research aimed at the development of technological solutions for their maximum preservation in wine. The present research features th
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.