Zobrazeno 1 - 10
of 74
pro vyhledávání: '"enzymatic liquefaction"'
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 54, Iss 1, Pp 37-47 (2024)
The fruit Mangifera laurina Blume lacks sufficient research attention, with no literature available on its physicochemical properties, proximate nutritional composition, carotenoid content, or enzyme liquefaction process. Therefore, we aimed to optim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/45c35d2c8f8e4744a79faeda0a3382e3
Autor:
Giulia Santopolo, Antonio Clemente, Estrella Rojo-Molinero, Sara Fernández, María Concepción Álvarez, Antonio Oliver, Roberto de la Rica
Publikováno v:
Biological Procedures Online, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2022)
Abstract Background Phenotyping sputum-resident leukocytes and evaluating their functional status are essential analyses for exploring the cellular basis of pathological processes in the lungs, and flow cytometry is widely recognized as the gold-stan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6fd3909291e74b80bb8ce2cd628ffe23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 8 (2020)
The high viscosities/yield stresses of lignocellulose slurries makes their industrial processing a significant challenge. However, little is known regarding the degree to which liquefaction and its enzymatic requirements are specific to a substrate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cae626b6a0e44060bdcf7baaf7d82824
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vitae, Vol 18, Iss 2, Pp 153-161 (2011)
This study analyzed the effects of temperature and transmembrane pressure on the crossflow microfiltration process of arazá (Eugenia stipitata) juice treated with a commercial pectic enzyme preparation, thus finding the appropriate operation values
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a8d2fc0d9b584d03a5c28611af7070bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 8 (2020)
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 8 (2020)
The high viscosities/yield stresses of lignocellulose slurries makes their industrial processing a significant challenge. However, little is known regarding the degree to which liquefaction and its enzymatic requirements are specific to a substrate
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nway Mon Mon Oo, Tint Tint Kywe
In this study, brown seaweed Sargassum sp. was used to produce bioethanol by using enzymatic liquefaction and saccharification method. Bioethanol from brown seaweed Sargassum sp. was more commercial than using any other starch based raw materials bec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5ba69f789a6c1d0ad113e9e0cd1c5be6