Zobrazeno 1 - 10
of 158
pro vyhledávání: '"enzymatic inactivation"'
Autor:
Wubetu Yihunie Belay, Melese Getachew, Bantayehu Addis Tegegne, Zigale Hibstu Teffera, Abebe Dagne, Tirsit Ketsela Zeleke, Rahel Belete Abebe, Abebaw Abie Gedif, Abebe Fenta, Getasew Yirdaw, Adane Tilahun, Yibeltal Aschale
Publikováno v:
Frontiers in Pharmacology, Vol 15 (2024)
Antibacterial drug resistance poses a significant challenge to modern healthcare systems, threatening our ability to effectively treat bacterial infections. This review aims to provide a comprehensive overview of the types and mechanisms of antibacte
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f35ddf6def9341dc94be223806eeb913
Autor:
Somnath Basak
Publikováno v:
Future Foods, Vol 7, Iss , Pp 100230- (2023)
Pulsed magnetic field (PMF) is an emerging nonthermal technique being explored in recent times for its ability to ensure adequate microbial and enzymatic inactivation in food products. The major process parameters in PMF pasteurization or sterilizati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/133541b8cbaf4f788cd670bfd1f4beef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Phenolic Compounds Stability of Grumixama (Eugenia brasiliensis) Juice during Processing and Storage
Autor:
Elivaldo Nunes Modesto Junior, Rosane Patricia Ferreira Chaves, Mayara Galvão Martins, Gustavo Araujo Pereira, Renan Campos Chisté, Rosinelson da Silva Pena
Publikováno v:
Beverages, Vol 9, Iss 4, p 91 (2023)
Grumixama is an anthocyanin-rich berry commonly found in South America, yet not widely consumed by Brazilians due to the lack of studies covering its technological properties. Therefore, the stability of anthocyanins and the activity of oxidoreductas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5ae29180c625421392a6544f2eca635d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Antibiotics, Vol 11, Iss 4, p 443 (2022)
Large quantities of the antibiotic florfenicol are used in animal farming and aquaculture, contaminating the ecosystem with antibiotic residues and promoting antimicrobial resistance, ultimately leading to untreatable multidrug-resistant pathogens. F
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cf02cb5172034615a5ac1428b2ce6aea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.