Zobrazeno 1 - 10
of 1 120
pro vyhledávání: '"enzymatic hydrolyzate"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kolberg, N.A., Tikhonov, S.L., Tikhonova, N.V., Moskovenko, N.V., Miftakhutdinov, A.V., Prosekov, A.Y.
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology November 2021 38
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 5, p 1733 (2024)
We investigated the antioxidant activity and neuroprotective effects of an enzymatic hydrolyzate from silkworms fed the leaves of Cudrania tricuspidata (ESLC) produced by enzymatic treatment. The proteins in silkworms fed the leaves of Cudrania tricu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3a4db839ee17453c8d96f783c7a6c491
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Navas Enríquez, Vanessa Alexandra1, López Hernández, Orestes Darío2 od.lopez@uta.edu.ec, Morales Acosta, Dayana Cristina3, Mercedes Carpio, Cecilia3
Publikováno v:
Biotecnologia Aplicada. oct-dic2021, Vol. 38 Issue 4, p4211-4215. 5p.
Autor:
Kolberg N. A, Leontieva S. A., Tikhonov S. L., Tikhonova N. V., Shikhalev S. V., Kirpikova R. E.
Publikováno v:
Vestnik MGTU, Vol 24, Iss 3, Pp 259-266 (2021)
The use of biologically active substances of tissue origin for the creation of biologically active additives and immunomodulatory drugs is an important area of scientific research in the field of nutrition and pharmacology. The aim of the work is to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f1484a8b1af442a393d02bc84f0f758f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 443, p 01002 (2023)
The natural polymer chitosan is widely used in various fields of agriculture, industry and medicine. The properties of a polymer largely depend on its molecular weight and supramolecular structure. In particular, to enhance the beneficial properties
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fb141ef099934c848a7394cb4f740038