Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"enzymatic cleavage acceleration"'
Autor:
Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 54, Iss 4, Pp 482-488 (2016)
New approaches to rapid examination of proteins and peptides in complex food matrices are of great interest to the community of food scientists. The aim of the study is to examine the influence of microwave irradiation on the acceleration of enzymati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/69d47f73a2344c89aa96b9b0e4fd2264
Autor:
Magdalena Montowska, Edward Pospiech
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 54
Issue 4
Volume 54
Issue 4
New approaches to rapid examination of proteins and peptides in complex food matrices are of great interest to the community of food scientists. The aim of the study is to examine the influence of microwave irradiation on the acceleration of enzymati
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.