Zobrazeno 1 - 10
of 741
pro vyhledávání: '"entrainer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Althea Francesca Aquilon, Diana Mae Cargullo, Jeremay Onayan, Jgiordana Sarno, Vea Marie Molino, Edgar Clyde R. Lopez
Publikováno v:
Engineering Proceedings, Vol 56, Iss 1, p 11 (2023)
Distillation is widely recognized as the preferred method for separation due to its operational and control benefits. Traditional distillation processes, however, cannot successfully separate azeotropic mixtures with near boiling points. Numerous spe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2bb958d17c87445bb67e5dbbf11e7fab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ChemEngineering, Vol 6, Iss 5, p 83 (2022)
The processes of extractive distillation and heteroazeotropic distillation of mixtures containing water and a high-boiling component (propionic acid, acetic acid, 1-methoxy-2-propanol) are compared. Entrainers declared in the literature as effective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5551fd779b184eb9a34b102088f8c5e9