Zobrazeno 1 - 10
of 1 031
pro vyhledávání: '"enterococcus lactis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beatriz Daza Prieto, Nadja Raicevic, Aleksandra Martinovic, Johann Ladstätter, Ivana Zuber Bogdanovic, Anika Schorpp, Anna Stoeger, Robert L. Mach, Werner Ruppitsch, Adriana Cabal
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
IntroductionEnterococcus faecium is a widespread acid-lactic bacterium found in the environment, humans, and animal microbiota, and it also plays a role in the production of traditional food. However, the worldwide emergence of multidrug-resistant E.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3305aa342da48309b7388bf4e1244a8
Autor:
Bampidis, Vasileios (AUTHOR), Azimonti, Giovanna (AUTHOR), Bastos, Maria de Lourdes (AUTHOR), Christensen, Henrik (AUTHOR), Durjava, Mojca (AUTHOR), Dusemund, Birgit (AUTHOR), Kouba, Maryline (AUTHOR), López‐Alonso, Marta (AUTHOR), López Puente, Secundino (AUTHOR), Marcon, Francesca (AUTHOR), Mayo, Baltasar (AUTHOR), Pechová, Alena (AUTHOR), Petkova, Mariana (AUTHOR), Ramos, Fernando (AUTHOR), Villa, Roberto Edoardo (AUTHOR), Woutersen, Ruud (AUTHOR), Anguita, Montserrat (AUTHOR), Ortuňo Casanova, Jordi (AUTHOR), Pettenati, Elisa (AUTHOR), Tarrés‐Call, Jordi (AUTHOR)
Publikováno v:
EFSA Journal. Feb2024, Vol. 22 Issue 2, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bampidis, Vasileios (AUTHOR), Azimonti, Giovanna (AUTHOR), Bastos, Maria de Lourdes (AUTHOR), Christensen, Henrik (AUTHOR), Durjava, Mojca (AUTHOR), Dusemund, Birgit (AUTHOR), Kouba, Maryline (AUTHOR), López‐Alonso, Marta (AUTHOR), López Puente, Secundino (AUTHOR), Marcon, Francesca (AUTHOR), Mayo, Baltasar (AUTHOR), Pechová, Alena (AUTHOR), Petkova, Mariana (AUTHOR), Ramos, Fernando (AUTHOR), Villa, Roberto Edoardo (AUTHOR), Woutersen, Ruud (AUTHOR), Brantom, Paul (AUTHOR), Saarela, Maria (AUTHOR), Anguita, Montserrat (AUTHOR), Brozzi, Rosella (AUTHOR)
Publikováno v:
EFSA Journal. Dec2023, Vol. 21 Issue 12, p1-9. 9p.
Autor:
Hernandez-Mendoza, Ezequiel1 (AUTHOR) ehernandez221@estudiantes.ciad.mx, Peña-Ramos, Etna Aida1 (AUTHOR) aida@ciad.mx, Juneja, Vijay K.2 (AUTHOR) vijay.juneja@usda.gov, Martínez-Téllez, Miguel Ángel1 (AUTHOR) hugory@ciad.mx, González-Ríos, Humberto1 (AUTHOR) martin@ciad.mx, Paredes-Aguilar, María de la Cruz3 (AUTHOR) mparedes@ciad.mx, Valenzuela-Melendres, Martin1 (AUTHOR) eaispuro@ciad.mx, Aispuro-Hernández, Emmanuel1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Microbiology Research. Jun2024, Vol. 15 Issue 2, p889-899. 11p.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 22, Iss , Pp 101314- (2024)
This study aimed to utilize Enterococcus lactis S-15 for the preparation of fermented shrimp gels. The gel properties and the gelation mechanism of proteins were investigated under acid-induced denaturation and protein degradation, and the quality of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c13548e2f178479882672a5993944fd7