Zobrazeno 1 - 10
of 967
pro vyhledávání: '"ensiling time"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 6, Pp 3961-3974 (2023)
ABSTRACT: Accurate measurements of concentration and ruminal degradability of corn silage starch is necessary for formulation of diets that meet the energy requirements of dairy cows. Five corn silage hybrids ensiled for 0 (unfermented), 30, 60, 120,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8bd2208d70b4537b2a869693252a3f6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
POLAT, Cemal1 cpolat@nku.edu.tr, GÜRSOY, Sinan1 sinangursoy85@gmail.com, OKUYUCU, Berrin1 berinokuyucu25@hotmail.com
Publikováno v:
Journal of Tekirdag Agricultural Faculty. 2022, Vol. 19 Issue 3, p688-696. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 1, p 84 (2023)
This study examined the impacts of growth stage and ensiling duration on the fermentation characteristics, nitrite content, and bacterial communities during the ensiling of alfalfa. Harvested alfalfa was divided into two groups: vegetative growth sta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/668eae9cbd7a4509a945af4e1e51b5fe