Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"endogenous protease"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Iss 5, Pp 42-47 (2024)
旨在为工业去衣核桃仁的烘烤处理条件提供参考,选择我国4个品种核桃仁作为研究对象,比较了4种核桃仁的蛋白质和脂肪含量,分析了其氨基酸和脂肪酸组成,并考察了烘烤(60~140 ℃烘烤1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff84749600b840649f46339223a1b053
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 5, Pp 43-48 (2023)
为探究中低烘烤温度对花生品质的影响,以花生为原料,研究烘烤温度(50~140 ℃)对花生中油脂的酸值和过氧化值、蛋白质提取率、蛋白质分散指数(PDI)及内源性蛋白酶活性影响。结果
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/57d3f5b743d847759a83df0b2762eb61
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 9, Pp 148-153,200 (2023)
Objective: This study aimed to explore the changes of polypeptides and free amino acids in Acetes chinensis before and after autolysis. Methods: The optimal pH and temperature of the endogenous protease of the A. chinensis were determined and the aut
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd31ebaccdad48ed8e4a9e68d4f9ab42
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 11, Pp 192-199 (2022)
Degreased wheat germ, after microwave treatment (600 W, 10 s), was incubated by different conditions for enhancing the activity of its endogenous proteases and increasing the level of polypeptides, including the incubation temperature and time, pH va
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d71efdba3a7449f819f4c84b2f61db9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 13, Iss 11, Pp 6550-6565 (2015)
An endogenous protease in fish muscle, cathepsin B, was partially purified and characterized from horse mackerel meat. On SDS-PAGE of the purified enzyme under reducing conditions, main protein bands were detected at 28 and 6 kDa and their respective
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbb1aba6211d467f88a9923faea23b0c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1975 Oct 01. 72(10), 3902-3906.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/65200
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.