Zobrazeno 1 - 10
of 460
pro vyhledávání: '"endo-polygalacturonase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 22, Iss 1, Pp 1-23 (2023)
Abstract Pectinase is a particular type of enzyme that can break down pectin compounds and is extensively utilised in the agricultural field. In this study, twenty yeast isolates were isolated and assayed for pectinase activity. Molecular identificat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6a394c711c11421083c1216569bba47b
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Yrjö Roos, Daniele Cavanna, Yi Liu, Giulio diPiazza, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract The food enzyme endo‐polygalacturonase ((1 → 4)‐α‐d‐galacturonan glycanohydrolase EC 3.2.1.15) is produced with the genetically modified Aspergillus oryzae strain AR‐183 by AB ENZYMES GmbH. A safety evaluation of this food enzym
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/afd917a220744dba941d30fc7aab062f
Publikováno v:
Chemical and Biological Technologies in Agriculture, Vol 10, Iss 1, Pp 1-15 (2023)
Abstract Background Hedera nepalensis is a traditional medicinal plants, and the dried leaves of it are generally used for the cure and treatment of many diseases, also widely known as Chang-Chun-Teng in Chinese. Until now, structural characterizatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee558801f2804d5cb9a109926a9ba86c
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Lieve Herman, Yrjö Roos, Magdalena Andryszkiewicz, Cristina Fernàndez‐Fraguas, Natália Kovalkovičová, Yi Liu, Simone Lunardi, Elsa Nielsen, Giulio diPiazza, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 11, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme endo‐polygalacturonase ((1→4)‐α‐D‐galacturonan glycanohydrolase (endo‐cleaving); EC 3.2.1.15)) is produced with the non‐genetically modified Aspergillus tubingensis strain MUCL 55013 by Soufflet Biotechnologies
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5f4604aa3cb495783fe1e366b4cc069
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Yrjö Roos, Magdalena Andryszkiewicz, Ana Criado, Yi Liu, Simone Lunardi, Francesco Pesce, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 7, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme with the declared activities endo‐polygalacturonase ((1–4)‐α‐D‐galacturonan glycanohydrolase; EC 3.2.1.15) and pectin lyase ((1–4)‐6‐O‐methyl‐α‐D‐galacturonan lyase; EC 4.2.2.10) is produced with the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87be0c3cc7144dad8881ca9538d8dc9b
Autor:
EFSA Panel on Food Contact Materials, Enzymes and Processing Aids (CEP), Claude Lambré, José Manuel Barat Baviera, Claudia Bolognesi, Pier Sandro Cocconcelli, Riccardo Crebelli, David Michael Gott, Konrad Grob, Evgenia Lampi, Marcel Mengelers, Alicja Mortensen, Gilles Rivière, Inger‐Lise Steffensen, Christina Tlustos, Henk Van Loveren, Laurence Vernis, Holger Zorn, Boet Glandorf, Magdalena Andryszkiewicz, Ana Gomes, Natalia Kovalkovicova, Yi Liu, Giulio diPiazza, Andrew Chesson
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 6, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The food enzyme endo‐polygalacturonase ((1–4)‐α‐d‐galacturonan glycanohydrolase; EC 3.2.1.15) is produced with the genetically modified Trichoderma reesei strain RF6197 by AB Enzymes GmbH. The genetic modifications do not give ris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/71e24b21036441fba88decaacad0198c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.