Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"encoding gene glab"'
Publikováno v:
FEMS Yeast Research. 2(2):245-248
We report the progress of a multi-disciplinary research project on solid-state fermentation (SSF) of the filamentous fungus Aspergillus oryzae. The molecular and physiological aspects of the fungus in submerged fermentation (SmF) and SSF are compared
Autor:
Hisada, Hiromoto
0048
乙第12763号
論農博第2786号
新制||農||1016(附属図書館)
学位論文||H25||N4786(農学部図書室)
30615
学位規則第4条第2項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
乙第12763号
論農博第2786号
新制||農||1016(附属図書館)
学位論文||H25||N4786(農学部図書室)
30615
学位規則第4条第2項該当
Doctor of Agricultural Science
Kyoto University
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2433/179365
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Angelique C. W. Franken, Peter J. Punt, N. van Biezen, Eric Record, Margreet Heerikhuisen, R. te Biesebeke, C.A.M.J.J. van den Hondel
Publikováno v:
Applied Microbiology and Biotechnology
Applied Microbiology and Biotechnology, Springer Verlag, 2005, 69 (1), pp.44-50. ⟨10.1007/s00253-005-1968-4⟩
Applied Microbiology and Biotechnology, 1, 69, 44-50
Applied Microbiology and Biotechnology, Springer Verlag, 2005, 69 (1), pp.44-50. ⟨10.1007/s00253-005-1968-4⟩
Applied Microbiology and Biotechnology, 1, 69, 44-50
International audience; To study the relation between the number of hyphal tips and protein secretion during growth on a solid substrate, we have constructed two mutant strains of Aspergillus oryzae with increased hyphal branching. We have analysed h
Autor:
te Biesebeke, R., Ruijter, G., Rahardjo, Y.S.P., Hoogschagen, M.J., Heerikhuisen, M., Levin, A., van Driel, K.G.A., Schutyser, M.A.I., Dijksterhuis, J., Yang Zhu, Yang, Weber, F.J., de Vos, W.M., van den Hondel, K.A., Rinzema, A., Punt, P.J.
Publikováno v:
FEMS Yeast Research 2 (2002) 2
FEMS Yeast Research, 2, 2, 245-248
FEMS Yeast Research, 2(2), 245-248
FEMS Yeast Research, 2, 2, 245-248
FEMS Yeast Research, 2(2), 245-248
We report the progress of a multi-disciplinary research project on solid-state fermentation (SSF) of the filamentous fungus Aspergillus oryzae. The molecular and physiological aspects of the fungus in submerged fermentation (SmF) and SSF are compared
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5ca09d1f372fef73d3a662b5a2bd6711
https://research.wur.nl/en/publications/aspergillus-oryzae-in-solid-state-and-submerged-fermentations-pro
https://research.wur.nl/en/publications/aspergillus-oryzae-in-solid-state-and-submerged-fermentations-pro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.