Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"encapsulation properties"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 1, p 131 (2023)
This study aimed to diminish the reliance on water-in-oil-in-water (W/O/W) emulsions on the synthetic emulsifier polyglycerol polyricinoleate (PGPR). Considering the potential synergistic effects of proteins and PGPR, various protein types (whey, pea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/be12b27ea22c499390bf4380aa3d2aab
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Li, Runjing
Engineering properties of food solids are highly dependent on their physical state, i.e. amorphous, crystalline, or liquid. Understanding glass transition-related relaxations and their coupling with engineering properties of food materials is highly
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1535::35b897e306ae037bc34a21c90db9009f
https://hdl.handle.net/10468/3912
https://hdl.handle.net/10468/3912