Zobrazeno 1 - 10
of 8 018
pro vyhledávání: '"enantiomeric composition"'
Autor:
Čuchorová, Justína1 (AUTHOR) jaroslav.blasko@uniba.sk, Blaško, Jaroslav1 (AUTHOR) farkas41@uniba.sk, Farkaš, Pavel1 (AUTHOR), Peterková, Júlia2 (AUTHOR) julia.peterkova@axxence.sk
Publikováno v:
Symmetry (20738994). Aug2024, Vol. 16 Issue 8, p973. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Symmetry, Vol 16, Iss 8, p 973 (2024)
This study investigates the enantiomeric composition and possibilities of analysis of 1-octen-3-yl acetate (OcAc), a chiral compound found in various samples of lavender essential oils (EOs). Essential oils are complex mixtures exhibiting diverse bio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5285f76e839642149043b747c6618e60
Autor:
Xu, Maonian, Oppong-Danquah, Ernest, Wang, Xiaoyu, Oddsson, Sebastian, Abdelrahman, Asmaa, Pedersen, Simon Vilms, Szomek, Maria, Gylfason, Aron Elvar, Snorradottir, Bergthora Sigridur, Christensen, Eva Arnspang, Tasdemir, Deniz, Jameson, Cynthia J., Murad, Sohail, Andresson, Olafur Sigmar, Magnusson, Kristinn Petur, de Boer, Hugo J., Thorsteinsdottir, Margret, Omarsdottir, Sesselja, Heidmarsson, Starri, Olafsdottir, Elin Soffia
Publikováno v:
In Phytochemistry August 2022 200
Publikováno v:
In Chem 9 June 2022 8(6):1734-1749
Autor:
Usami, Yoshihide1 (AUTHOR) usami@gly.oups.ac.jp, Nakamura, Kimika1 (AUTHOR), Mizobuchi, Yoshino1 (AUTHOR), Mizuki, Koji1 (AUTHOR), Harusawa, Shinya1 (AUTHOR), Yoneyama, Hiroki1 (AUTHOR), Yamada, Takeshi2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Chirality. Oct2022, Vol. 34 Issue 10, p1320-1327. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quintas, Pamela Y.1 (AUTHOR), Keunchkarian, Sonia2 (AUTHOR), Romero, Lilian2 (AUTHOR), Canizo, Brenda V.1 (AUTHOR), Wuilloud, Rodolfo G.1 (AUTHOR), Castells, Cecilia B.2 (AUTHOR) castells@isis.unlp.edu.ar
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Dec2021, Vol. 45 Issue 12, p1-11. 11p.