Zobrazeno 1 - 10
of 946
pro vyhledávání: '"emulsioni"'
Autor:
Salerni, Fabrizia
Aim of the present research is to investigate the intimate link between the properties of the single droplet interface and the mechanisms involved in emulsion formation and stability. Emulsion stability is a subject of enormous technological relevanc
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______341::37798af023652d8001b4931306b382a3
http://hdl.handle.net/1889/4011
http://hdl.handle.net/1889/4011
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
E' stato valutato l'effetto della 1,2-dioelilfosfatidilcolina (DOPC) sulla stabilità ossidativa in emulsioni olio in acqua (O/A), a base di olio di soia. Le emulsioni sono state preparate utilizzando l’1,0% (p/p) di olio di soia (purificato dai co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::5232fbbc4e1e393e491dbf424a1727cb
http://hdl.handle.net/11585/93261
http://hdl.handle.net/11585/93261
Publikováno v:
Ingredienti Alimentari. sep/oct2023, Vol. 22 Issue 130, p54-54. 1p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.